You are currently viewing Grolys – for dig der elsker planter

Grolys – for dig der elsker planter

Er du en planteelsker, men har du ikke en have? Med LED grolys kan du forvandle dit hjem til en indendørs jungle. De gør det muligt at dyrke planter indendørs – hele året rundt. Så hvis du har haft lyst til at prøve kræfter med indendørs havebrug, er det nu, du har chancen! LED grolys er ideelle til at starte frø og dyrke urter, grøntsager og blomster. De giver den rette mængde lys, så planterne kan trives uden at bruge for meget energi. Desuden producerer de meget lidt varme, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dine planter bliver for varme. Grolys er en effektiv måde at dyrke planter og frø på. I Danmark, hvor der ikke er lige så meget sol som sydpå, kan et plantelys gøre underværker for dine planter. vækstlamper findes i mange forskellige former, størrelser og farver. Derfor kan det være svært at finde det LED vækstlys, der passer til dig, men ved at kigge på hjemmesiden kan du nemt finde den der passer lige præcis til dig og dine behov.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, har Mrperfect et stort udvalg af LED grolys at vælge imellem. Så tag et kig og se hvilken der er den rigtige for dig. 

Sådan vælger du det rigtige grolys til dig og dine planter

Når du shopper efter vækstlys, er der et par ting, du skal huske på. For det første skal du overveje, hvilken type planter du vil dyrke. Forskellige planter kræver forskellige typer lys. F.eks. har sukkulenter brug for mindre lys end bregner. For det andet skal du tænke på størrelsen af din vækst, lamperne findes i forskellige størrelser, så du skal sikre dig, at du vælger en, der passer til dit rum. Til sidst skal du beslutte, hvilket budget du arbejder med. Vækstlamper findes i mange prisklasser, så der er noget for enhvers behov og dermed også enhvers budget. Hermed kan du finde lige præcis det grolys du mangler. Mrperfect’s udvalg af grolys på budget er stort, da de fleste grolys i deres brede sortiment er energiniveau A. Dette betyder at de er nogle af de meste effektive på markedet, samtidig med at de ikke bruger forfærdelig meget strøm, og prisen pr. lampe også er lav. At disse grolys er energiniveau A, betyder også at du kan spare på til 60-80% på din elregning uden at gå på kompromis med kvaliteten af vækstlampen. Grolysene fra Mrperfect er på mellem 12W og 600W, dette betyder at der er noget for enhver der elsker at dyrke planter under vækstlamper, og at der er en lampe til enhver form for plantedyrkning, om det er sommer eller vinter, eller hvilke behov du har til dit grolys. 

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, kan du finde det store sortiment af grolys online, og finde det grolys der er perfekt for dig og dine planter. 

Skriv et svar