Thomas Jespersen

Administrerende direktør og founder

Thomas er vores administrerende direktør og founder af inpirationtilalt.dk. Thomas har mange års erfaring fra reklamebranchen, hvor han seneste var leder hos Group M.

Thomas startede inspirationtilalt.dk op med et mål, om at inspirere flere dansker. I følge Thomas kan man finde inspiration til alt hvor som helst.

Mathilde Louise Lund

Marketing Manager

Mathilde har det overordnede ansvar for markedsføringen hos inspirationtilalt.dk. Mathilde forstår at skabe synergi mellem vores digitale strategier, kommunikation og annoncering.

Mathilde er kontoret humørbombe, og spreder altid god stemning til hendes kollegaer. Det elsker vi hende for! I sin fritid er Mathilde glad for roning og bagning. Det betyder også, at der er kage hver torsdag.

Mathilde har læst en Cand. merc. kom. på Copenhagen Business School, som har givet hende en bred forståelse for kompleks, strategisk virksomhedskommunikation både internt og eksternt i virksomheder.

Kristoffer Frederiksen

Financial Controller

Kristoffer er virksomhedens økonomiansvarlige. Han har ansvaret for vores regnskab. Kristoffer har en stærk økonomisk viden bla. fra hans tidligere arbejde i Dansk Supermarked. Her havde han det overordnede ansvar for økonomistyringen.

Kristoffer er uddannet fra Copenhagen Business Academy som Financial Controller. Udover at have styr på virksomheden økonomi, har Kristoffer særligt styr på fodbold. Hver mandag får kontorets medarbejder altid en lille opdatering på, hvordan FCK har klaret den seneste kamp.