Derfor burde din virksomhed anskaffe en firma madordning

Mange virksomheder bruger, og har længe brugt firma madordninger. En firma madordning er en basalt set, at få leveret mad fra en ekstern producent og leverandør. Maden bliver gjort klar til at nyde hver dag.  

Nogle firmaer har eget køkken, hvor der er ansatte kokke der laver mad til firmaet. Det fungerer udmærket hvis virksomheden er stor. Måske endda en multinational virksomhed. Men det giver næppe mening at have et køkken og køkkenmedarbejdere, hvis man bare har en mindre- eller mellemstor virksomhed.  

I denne artikel vil jeg gennemgå nogle af fordelene og ulemperne ved at anskaffe sig en firma madordning. Jeg vil især anbefale Ryde Gastronomi, der laver særdeles lækre retter og til god pris. 

Dine retter kan blive tilpasset lige til din livstil/smag 

Har du veganere eller vegetarer der arbejder i din virksomhed? Så er Ryde Gastronomi denne rette firma madordning til dig. Det kan nemlig være svært at være veganer eller vegetar, da der ikke altid er retter tilpasset denne gruppe.  

På den gode side er der flere og flere der bliver vegetar af etiske- eller miljømæssige grunde. I takt med denne forandring er der flere supermarkeder og især restauranter og firma madordninger der forsøger at forsørge denne målgruppe.  

Men der er også rigeligt med lækre og varierede kødretter  

Der er smørrebrød med forskellige slags kødpålæg, til dig der nyder den slags. Der er også osteretter og salater, og det er bare for at nævne et par stykker. I bund og grund har Ryde Gastronomi det som hovedmål at gøre kunden tilfreds.  

Din virksomhed kan blive blandt et voksende antal virksomheder, der har firma madordning hos Ryde Gastronomi. 

Hvorfor vælger folk at få en firma madordning? 

Ja, det er ingen hemmelighed, at nogle virksomheder slet ikke vælger at få nogen former for firma madordning.  

De fortæller deres medarbejdere at de selv må sørge for egen mad. Det er selvfølgelig en fair beslutning, og det er i grunden virksomhedens egen beslutning.  Det er også en forståelig beslutning for en virksomhed der ikke har mange penge at gøre godt med.  

Men for at besvare spørgsmålet; nogle virksomheder vælger at få en firma madordning når de vækster, har nok ansatte og har nok penge.  

Fordelene ved at have en firma madordning  

Det er med god grund at firmaer der har råd, vælger at forsørge deres kunder med mad på arbejdet. Det er i de senere 5 årtier, hvor man bevæger sig væk fra industrialiseringsmentaliteten om ”produktion, produktion, produktion” uden forbehold for arbejdernes velstand.  

Man er begyndt at se, at når medarbejderne føler sig velbehandlet, eksempelvis via en firma madordning, er de mere produktive på arbejdspladsen.  

Fra et perspektiv af ’employer branding’, er der mange fordele ved at gøre arbejdspladsen attraktiv på denne måde. For det første får din virksomhed bedre omtale og dermed flere, der gerne vil arbejde der. Dette resulterer i, at du kan have højere forventninger i forhold til kompetence af dem, du ansætter. Dette er en naturlig selvfølge af, at du har flere der søger job hos dig.  

Skriv et svar