Har jeres virksomhed et ønske, om at annoncere på inspirationtilalt.dk? Så læs med her.

Flere virksomheder vælger at annoncere på Inspiration til Alt, og det er er der flere grunde til.


Vi er hos Inspiration til Alt meget åbne overfor annoncering på vores hjemmeside. Vi ser det som en kanon mulighed for begge partner. Det er nemt for virksomheder at annoncere sig på vores site, samt en smart og effektiv måde at nå ud til vores mange skønne, trofaste læsere på.

Der er dog et par forholdsregler angående annoncering på vores site. Det skyldes, at vi ikke ønsker kun at være en annonceringplatform, men et sted hvor man lade sig inspirere af vores egne og læsernes ikke betalte indlæg.

Vores forholdsregler kan du se her:

– Troværdighed. Hos Inspiration til Alt vægter vi at vores annoncører er oprigtige og troværdige, når de annoncere på vores site. Vi ønsker, at alle produkter/services, som der blive annonceret for, er troværdige. Vi ønsker kun at levere det bedste indhold til vores læsere, og derfor skal annoncørbetalt indhold være i orden.

– Gennemsigtighed. En anden vigtig forholdsregel hos Inspiration til Alt er gennemsigtighed. Vi er af den overbevisning, at vores samarbejdspartner skal være gennemsigtige overfor vores læsere. Derfor skal annoncører oplyse deres identitet på siden. Derudover skal en annonce altid markeres med “betalt annoncering”, “annonce” eller “sponsoreret” for at at vores læser nemt kan gennemskue at det er en annonce.