You are currently viewing Få silkeblød hud med Weleda Skin Food

Få silkeblød hud med Weleda Skin Food

Weleda Skin food er en ikonisk hudplejeserie fra Weleda, som er elsket og anvendt af rigtig mange kvinder. Den populære serie hudprodukter kommer i forskellige udgaver. Produkterne kan bruges på forskellige hudtyper, og du kan helt sikkert også finde et produkt i serien, der passer til din hud. Læs mere om, hvordan du kan holde din hud sund med Weleda Skin Food herunder. 

Hvilke produkter findes der i Weleda Skin Food serien? 

Det er forskelligt fra forhandler til forhandler, hvor mange produkter fra serien, de fører i deres sortiment. Den klassiske Weleda Skin Food er en tyk fugtighedscreme, som passer til alle hudtyper. Hvis du har tendens til tør hud nogle steder, er den klassiske Weleda Skin Food et rigtig godt bud på at komme tør hud til livs. Hvis du gerne vil prøve Skin Food serien af, men du ikke er lige så begejstret for fede cremer, har de også lavet Weleda Skin Food Light, som er en mindre fedtet udgave af originalen. Weleda Skin Food har en dejlig og frisk duft, som gør cremen ekstra lækker at smøre på. På https://www.beautycos.dk/weleda kan du finde en bredt udvalg af produkter fra Weleda Skin Food. 

Derfor skal du huske at pleje din hud 

Huden er kroppens største organ, som bliver udsat for lidt af hvert dag-for-dag, uge-for-uge, år-for-år. Huden kan nemt blive påvirket af udefrakommende faktorer, og derfor er det vigtigt, at den holder sig smidig, fugtig og sund. De fleste har brug for hjælp til dette, og derfor er en god allround creme en god løsning på hudpleje. Weleda Skin Food bruges som regel i ansigtet, men du kan også få Skin Food serien som en bodylotion. 

Hold huden fugtet om vinteren 

Huden er mere udsat om vinteren på grund af den lave temperatur. Mange oplever, at deres hud nemmere udtørrer om vinteren. Det kan danne tørre plamager på huden, hvis den er særligt tør. Derfor er det vigtigt at give din hud ekstra opmærksomhed og pleje, når kulden træder i karakter. Især huden i ansigtet er udsat om vinteren. Det skyldes, at selvom vi er tildækket fra kulden med tøj på, står vores ansigt for frit skud i vintermånederne. Da huden også er tyndere nogle steder i ansigtet, er det særligt vigtigt, at du husker fugtighedscreme både morgen og aften om vinteren.  

Hold din hud blød og lækker – også om ti år 

Det er dog ikke kun om vinteren, at du skal huske at pleje din hud. Faktisk skal huden gerne plejes hver dag hele året ud. Det er en langsigtet investering at komme creme på huden hver dag. Det, du gør mod din hud i dag, vil kunne ses på den flere år frem. Jo bedre du plejer den, jo bedre vil den se ud i fremtiden. Hvis du omvendt forsømmer huden og ikke plejer den, vil det blive endnu mere tydeligt om nogle år. Du holder din hud smidig, jo fugtigere den er. Så find cremen frem og lad den være en del af dagligdagsrutinen.  

Skriv et svar