You are currently viewing Rejs til Madeira med børn – en guide til familievenlige aktiviteter

Rejs til Madeira med børn – en guide til familievenlige aktiviteter

Madeira er en storslået portugisisk ø midt i Atlanterhavet kun et par timers flyvning fra Danmark. Øen har en unik geografi med forrevne bjerge, frodige dale og dybe kløfter og er hjemsted for nogle af de mest eksotiske planter i verden. Laurisilva-skoven på Madeira er en af de største i Europa og på UNESCO’s verdensarvsliste. Den huser tusindvis af arter af flora og fauna, herunder den sjældne trocaz-due med lange tæer.Øen er kendt for sit milde klima året rundt og for sin fantastiske natur, som byder på alt fra dramatiske bjerglandskaber til tæt bevoksede skove og smukke lavendelmarker. Og selvom Madeira måske ikke er det første sted, man tænker på, når man planlægger en ferie med børn, så er der faktisk masser af sjove og spændende aktiviteter, som hele familien kan nyde sammen. Lige her kan du læse meget mere om rejser til Madeira

Udforsk naturen, tag på bådtur, eller Besøg krybdyrs- og insektparken på Madeira

Madeira er berømt for sin spektakulære natur, og der er masser af muligheder for familier at udforske den sammen. Tag på en af de mange vandreture, der fører gennem kløfter, langs levadaerne (de karakteristiske kanaler, der fører vand fra bjergene ned til markerne) eller op ad de stejle bjergsider. Der er ture for alle niveauer, og det er en fantastisk måde at lære øen at kende på. Madeira er omgivet af det krystalklare Atlanterhav, og en bådtur er en sjov og anderledes måde at opleve øen på. Tag med på en af de guidede ture, hvor I kan se hvaler og delfiner springe omkring jer, eller lej en kajak og udforsk kysten på egen hånd. Det er en oplevelse, I aldrig vil glemme. Børn elsker dyr, og i Madeiras krybdyrs- og insektpark kan I se og lære om en lang række krybdyr og insekter fra hele verden. Parken er velholdt og spændende, og guiderne er altid klar til at svare på spørgsmål og give gode råd om dyrelivet.

Tag på en cykeltur og besøg Madeira hovedstad, Funchal

Madeira har en række cykelruter, der fører gennem øens smukke landskaber. Lej en cykel og tag på en tur med hele familien – der er ruter for både begyndere og mere erfarne cyklister. Det er en sjov og aktiv måde at opleve øen på, og samtidig få noget motion. Den charmerende hovedstad Funchal er fuld af liv og aktiviteter for børnefamilier. Tag en tur med kabelbanen til toppen af byen og nyd den fantastiske udsigt over havet og bjergene. Besøg de traditionelle markeder, hvor I kan smage på lokalt produceret frugt og grøntsager, og oplev de farverige gader fuld af kunst og kultur. Madeira er en fantastisk destination for børnefamilier, der vil opleve en unik og anderledes ferie. Øen byder på masser af aktiviteter og seværdigheder, som hele familien kan nyde sammen – uanset alder og interesse. Så hvis I vil have en ferie, I aldrig vil glemme, så tag til Madeira med børnene og oplev øens fantastiske natur og charmerende byer.

Skriv et svar