You are currently viewing En bambus sengegavl til dig der elsker bæredygtighed og natur

En bambus sengegavl til dig der elsker bæredygtighed og natur

Leder du også efter en bambus sengegavl? Så har Tine K Home lige den du står og mangler. Denne sengegavl i bambus er perfekt til dig der mangler en sengegavl der giver et smukt og organisk udtryk i dit soveværelse. Der findes fire forskellige størrelser på denne sengegavl, og målene er: 90 cm x 130 cm, 140 cm x 130 cm, 160 cm x 130 cm og 180 cm x 130 cm. Dette betyder at du kan vælge lige den sengegavl i bambus der passer til din seng. Monteringen af disse bambus møbler er nemt, da de blot skal skrues fast med to skruer i væggen, eller du kan også vælge bare at stille sengegavlen på gulvet og skubbe sengen opad, så sengegavlen står i spænd mellem sengen og væggen. Ved at skrue den fast på væggen, kan du nemt selv bestemme hvor højt oppe du vil have den til at sidde i forhold til dine præferencer og højden på din seng. Denne bambus sengegavl er hermed perfekt, da den kan indstilles til dig og dine behov. Køb din næste bambus sengegavl hos Tine K Home. 

Hvorfor skal du købe en bambus sengegavl?

Synes du også at en bambus sengegavl er flot, men det er lidt svært at se princippet i en sengegavl, så kan du her se hvorfor det er smart at have en sengegavl bag sin seng.

Du beskytter dine vægge ved at have en sengegavl bag din seng. Om natten sveder vi, og hvis vi sover meget tæt på væggen, kan du risikere at slide lidt på dine vægge. Her er en sengegavl smart til at beskytte dine vægge. 

Sidder du nogle gange i sengen for at læse eller andet, kan du købe en sengegavl i bambus for at sidde bedre op i sengen, samtidig med at det giver lidt mere støtte til din ryg. Her kan det også være en god idé at bruge en pude i ryggen når du sidder i sengen op af din sengegavl i bambus for ekstra komfort og hygge. Når vi snakker om hygge, kan du her bruge din bambus sengegavl til at skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse. Og elsker du også hyggebelysning er det her helt oplagt at binde lyskæder rundt om din sengegavl i bambus for maksimal hygge i dit soveværelse. 

Har du prøvet at vågne op om natten hvor din hovedpude er faldet ned bag sengen, så kan en sengegavl i bambus hjælpe med at din pude ikke falder ned om natten. Dette vil også bidrage til at du sover bedre, når du ikke vågner uden hovedpude. 

Pleje af bambus sengegavl

Når man ejer en bambus sengegavl eller bambus møbler, kan man godt bekymre sig om det skal plejes på en særlig måde. Det behøver det faktisk ikke, en klud med lidt vand og mildt rengøringsmiddel er helt perfekt til at vedligeholde dine bambus møbler og sengegavle.

Skriv et svar