You are currently viewing En vinhandler kan være din bedste ven

En vinhandler kan være din bedste ven

Det kan være en udfordring at finde den helt rigtige vinhandler. Man vil gerne have en, der forstår sig på vin, og som kan hjælpe dig med at finde de bedste vine til enhver lejlighed. Men man ønsker også en, der er imødekommende og venlig, så man føler sig velkommen i butikken. Det skal ikke bare være endnu et køb, men gerne en personlig relation. Her vil man gerne kunne genkendes og forhandleren ved hvilken slags vin man drikker. Det vil derfor også være nemmere at anbefale vine og sige “Hey, vi har lige fået denne her vin ind – jeg tror den er lige dig, derfor skal du prøve den.”

Du kan hente gode tilbud

Ofte vil man også kunne finde gode tilbud hos en vinhandler, specielt hvis de kender en. Men vinhandlere har ofte nogle af de bedste vine på lager, det er ikke dem du finder i dit lokale supermarked. De har desuden også ofte mulighed for at bestille specifikke vine, hvis du har et særligt ønske – modsat din lokale netto, fakta og så videre. På den måde er du sikker på at få den helt rigtige vin, og ikke mindst – få den i den helt rigtige prisklasse. Det er endnu nemmere at gøre online.

Online versus offline

Der er flere grunde til, at det kan være smart at handle online. For det første er der ofte mange gode tilbud, som ikke kan matche de lokale supermarkeder. For det andet kan du bestille vine, som ikke findes i butikkerne – dette kræver dog, at forhandleren har varen på lager eller kan bestille den hjem. Og for det tredje kan du altid finde en vinhandler, der forstår sig på vin og som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin, modsat den lokale ungarbejder i supermarkedet. Det er dog ikke alle, der har tid til at handle vin hos en vinhandler. Og det kan være svært at finde den helt rigtige. Derfor har vi lavet en liste over kriterier, så du kan finde den perfekte forhandler til netop dine behov.

– De skal have et stort udvalg af vine fra både ind- og udland. Det skal ikke bare være de samme 10 slags vine, der må godt være lidt variation.

– De skal have gode tilbud og kampagner. Når de ikke skal betale for en fysisk butik, er der også visse penge at sparre. Det kunne med fordel gå til en god kampagne eller tilbud

– De skal have en hjemmeside, hvor det er nemt at bestille varen. Der er intet værre end en dårlig hjemmeside som er bøvlet og man er i tvivl om man bliver snydt.

– De skal have en god kundeservice, det er vigtigt med en personlig relation

På denne måde er du sikker på at finde en forhandler, der opfylder alle dine behov. Så kan du læne dig tilbage og nyde din vin i ro og mag – og måske endda finde et par favoritter, som du ikke havde set komme.

Skriv et svar