You are currently viewing Derfor skal du købe økologisk undertøj som kvinde

Derfor skal du købe økologisk undertøj som kvinde

Undertøj er undertøj. Det skal købes, da det er en naturlig del af hverdagen. De fleste bærer undertøj fra morgen til aften – nogen sover også med undertøj på. Det er ikke til at komme uden om. Her tænker de færreste dog over, hvilket undertøj de bruger. De tænker måske over, hvordan det ser ud. Men de tænker ikke over, hvordan det ser ud for klimaet eller for kroppen. De der går op i at købe genbrug for klimaet, køber meget sjældent undertøj i genbrugsbutikker. Det er for intimt. Og det behøver du heller ikke for at passe på klimaet. Du kan finde økologisk undertøj til kvinder lavet af genanvendte materialer, der både er lækkert, sundt for din krop og for din samvittighed. Mærket hedder Underprotection – undertøj, der er næsten lige så bæredygtigt som at være nøgen.  ,

Godt for kroppen og forfængeligheden 

Selvom undertøjet er økologisk og bæredygtigt, så betyder det ikke, at det er kedeligt at se på. De fleste kender økologisk undertøj til kvinder, som noget meget basic. Det er Underprotection dog ikke. Det er økologisk undertøj til kvinder samt økologisk og bæredygtig lingeri, badetøj og meget mere. Det er ikke kun godt for forfængeligheden, men det er også godt for din krop. På den måde sørger du for, at der ikke er brugt alle mulige kemikalier i produktionen. Kemikalierne kan have en meget negativ effekt på dine nedre regioner såvel som din hud generelt.  

Pas på klimaet med bæredygtig mode 

En af de vigtigste fordele ved bæredygtigt undertøj er naturligvis, at det er meget bedre for klimaet. Det bæredygtige undertøj er lavet af genanvendt nylon, genanvendt polyester, genanvendt uld, bananfibre og økologisk bomuld. De fleste af ingredienserne er også veganske – bortset fra den genanvendte uld. Ulden er dog et genanvendt materiale. Herudover er deres indpakning i form af emballage, papir og poser også bionedbrydelige eller lavet af genanvendt materiale. På den måde behøver du heller ikke at bekymre dig om det, hvis du gerne vil bestille undertøjet hjem fra nettet.  

Underprotection er en Certificeret B Corporation, hvilket vil sige, at de aktivt bidrager til at gøre verden til et bedre sted. Det gør de ved at gøre op med begrebet om fast fashion og ubæredygtig fashion. De går forrest i en kamp om at gøre modebranchen bedre for klimaet og for kroppen.  

Sundt for samvittigheden og pengepungen 

Der er ingen tvivl om, at det er sundt for samvittigheden at købe økologisk undertøj til kvinder. Du kan både have god samvittighed over for miljøet og for din krop. Det er dog også sundt for pengepungen. Bæredygtigt undertøj koster nogenlunde det samme som almindeligt undertøj – til gengæld holder det meget længere. Du vil kunne bruge det undertøj i mange år, fordi kvaliteten er så høj. Derudover ved du, at det er okay, den dag du vælger at skille dig af med undertøjet. Det vil ikke have den store, negative effekt på klimaet.  

Skriv et svar