You are currently viewing Guldbrandsen juveler og By Birdie smykker

Guldbrandsen juveler og By Birdie smykker

Guldbrandsen.dk er en virksomhed, som er eget og nedarvet gennem syv generationer. Altså har Guldbrandsen juveler, været der siden 1843, og er stadig i fuld gang. Det ledes af Maria Guldbrandsen, som er tiptipoldebarnet af stifteren, og hun fører fortsat firmaet videre. Det har samarbejdspartnere, som er andre store kendte mærker, som Ole Lynggaard Copenhagen, Georg Jensen, Dulong Fine Jewelry, Ale Mathiesen og By Birdie. Men Guldbrandsen juveler laver også deres egne vare og kollektioner fra deres helt eget værksted. Her har Marie Guldbrandsen designet smykker de sidste 10 år. Hun var kun syv år gammel, da hun startede med at lave smykker. Nu er hun og hendes firma et anerkendt firma, der designer og reparere smykker, og endda laver individuelle og unikke smykker til kunder, som ønsker noget, der er deres helt eget.

Et bredt udvalg

Hos Guldbrandsen Juveler kan du få utrolig mange forskellige ting. De har nu en kollektion fra mærket By Birdie. Der er armbåndsure, smykker af både guld, sølv og blandinger af begge i By Birdies kollektion. Hvad end du kan forestille dig, i form af halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Du kan også finde smykkeskrin, såvel som herre- og damesmykker hos Guldbrandsen. Men det er ikke det eneste – du kan også købe boligindretningsvarer som bestik, forskellige køkkenredskaber og udsmykning til dit hjem. Det kan være billedrammer, proptrækker eller et fødselsdagsflag til bordudsmykning. Som det sidste kan de også tilbyde dig at give dig huller i ørene, til øreringe. Alle medarbejdere hos dem er uddannet og godkendt til at lave huller i ørene på folk. Der er ingen grund til bekymring, da alt er sterilt, sikkert og godkendt.

By Birdie

Kundeklubben

Du kan vælge at blive en del af Guldbransens kundeklub og derfra få 15% på dit første køb hos dem. Det er samtidigt helt gratis at oprette sig som medlem, og du får en rabatkode, når du først er meldt ind. Med dette kundetilbud får du de nyeste tilbud og rabatter, samt invitationer til konkurrencer. Du kan også få lov til at få en invitation til præsentationer af de allernyeste ure og smykker, både med en goodiebag og forfriskninger til at huske aftenen med. Medlemskabet er utroligt nok helt gratis. Hvis du interesserer dig for sådan ting eller godt kan lide stilen, du finder her, så er der ingen grund til ikke at melde sig til.

Hjælp at hente

Hvis der er noget du er i tvivl om, omkring Guldbrandsen Juveler, eller har brug for hjælp på nogen vis, er der mulighed for at kontakte deres kundeservice, og få svar på dine spørgsmål. Inde på deres online butik, kan du kigge igennem de mange forskellige smykker, både lavet af Guldbrandsen juveler selv, og andre smykker lavet af flere forskellige store design- og smykkebrands. Du kan søge efter, hvilken slags vare du vil have indenfor separate kollektioner som By Birdie eller på hele siden. Derudover er der guides til at hjælpe dig med dine smykker og ure, så du kan vedligeholde dem bedst muligt, og med det forlænge deres levetid.

Skriv et svar