You are currently viewing Gode råd til dig, der gerne vil komme i form – og blive i den

Gode råd til dig, der gerne vil komme i form – og blive i den

Det er rigtig mange, der har prøvet det med, at man beslutter sig for, at man gerne vil komme i form, og man derfor begynder at træne en masse. Det er også det, der virker som det mest oplagte at gøre. Nuvel, det virker jo også, at man begynder at løfte på nogle tunge ting. Men kender du så også det med, at man lige pludselig mister motivationen, så man ikke længere kan presse sig ned i det lokale fitnesscenter? Bare rolig – så er du én af de mange. Men hvordan sørger man for, at man holder formen?

Der findes ikke noget, du ikke må spise

Når man begynder at træne og jagte sundheden, så laver en ofte en regel for sig selv om, hvad man gerne må spise, og hvad man ikke må spise. For nogle handler det ”bare” om, at man ikke skal spise kage og slik, og for andre er det alt med stivelse, der ikke må indtages. Mange tror, at de gør sig selv en tjeneste, når de fjerner de ”usunde” fødevarer fra skabet og madvanerne. Men det, der også ofte sker for mange, når man gør dette er, at det ”usunde” mad bliver langt mere spændende. Det er faktisk langt sundere, hvis du beslutter dig for, at der ikke findes noget mad, der er forbudt.

Find træning, der passer til dig

Træningsudstyr fra Bowflex kan være det perfekte valg, hvis man ikke kan lide at gå i motionscenter. Der er også mange, der mister motivationen, fordi de begynder i fitness, selvom de hader det for at komme i form. Men der er ingen, der siger, at man skal tage ned i et motionscenter for at komme i form. Du kan træne med træningsudstyr fra Bowflex til hjemmet. Så skal du heller ikke bekymre dig om, om der er nogle, der kan se dig.

bowflex

Sådan sørger du for, at du ikke tager for meget på

Hvis du gerne vil sørge for, at du ikke kommer til at tage på, så handler det i bund og grund om, at du ikke skal spise flere kalorier, end du forbrænder. Det betyder altså, at der faktisk ikke er nogle madvarer, du ikke må spise, hvis du gerne vil undgå en vægtøgning.

Lav ikke for mange regler omkring din træning

Hvis man er helt ny i at træne, så kan det godt være, at man lige har brug for at vide en smule om, hvordan man f.eks. laver forskellige øvelser med Bowflex i hjemmet. Men når du er begyndt at få noget viden om træning, så er det klart mest holdbart i længden, hvis du ikke har regler omkring, hvad du f.eks. ”skal” lave. Så er det nemlig, at man komme til at gøre træning til noget, der mere er en pligt end noget, man egentlig gør, fordi man gerne vil have det godt i sin krop. Det kan være, at du er ved at være motiveret til at træne på denne nye måde?

Skriv et svar