You are currently viewing Det er vigtigt, når det kommer til din babys mund

Det er vigtigt, når det kommer til din babys mund

Når man har en baby, så er der mange ting, som man skal holde øje med. Det er dit ansvar, at du har en baby, der er sund og rask, og derfor er der flere ting, som du skal sørge for at holde øje med. Når det kommer til en babys mund, så er den i udvikling, præcis som alle andre dele af kroppen også er. Men hvad er det egentlig, der er vigtigt, når det kommer til en babys mund?

Du skal sørge for, at din baby har bibs sut

Bibs sut er noget, der kan hjælpe mange forældre, når deres barn græder. En sut kan virkelig være et godt middel, og når ens barn græder, så vil man for det meste naturligvis gerne sørge for, at ens barn har det godt og stopper med at græde. For mange mødre kan det gøre helt ondt, når de hører deres baby græde. Find Bibs sutter i alle størrelser og farver nemt på nettet. Det er langt nemmere for en nybagt mor, at man lige kan gå ind og købe noget på nettet, så man ikke skal til at ned i en fysisk butik. Det er også langt mere besværligt at skulle ud ad døren, når man skal have en baby med på slæb.

bibs sutter

Bibs sutter i alle størrelser og farver

Selvom det ikke er vigtigt, hvordan en sut ser ud – så kan det alligevel være meget hyggeligt, at man har en bibs sut, som man synes, der er sød. Vi sørger jo også for, at vores babyer har tøj på, som vi selv synes, der er nuttet, så hvorfor er det egentlig, at det bør være meget anderledes, det det handler om en sut? Derudover er det klart, at dit barn igennem sit vokseværk har brug for sutter i større og større størrelser. Find dem let på nettet, så du har en bibs sut til dit barn.

Hold øje med, hvornår der kommer tænder

Derudover er det vigtigt, at du sørger for at holde øje med, når din baby får tænder. Hvis du ammer, kan det også være, at det er noget, du oplever på en måde, der er lidt ubehagelig. Men når man er mor, så er man naturligvis efterhånden vant til at opleve smerte. Når din baby begynder at få tænder, så er det også vigtigt, at du husker at børste dem. Her bruger man tandpasta, der er specielt til børn, da det er mere skånsomt end det, vi voksne bruger. Det er noget, man nemt kan købe i næsten alle supermarkeder.

Pas på med for meget sut

Men selv en bibs sut er ganske nødvendig at have, når man har en baby, så er det også vigtigt, at man sørger for ikke at gøre sin baby alt for afhængig af sin sut. Du kan afvende barnet med at give det sutten mindre og mindre, og så afslutter mange suttebrugen ved, at man hænger det på et træ og siger ”farvel” sammen med barnet.

Skriv et svar